På Skira Handel visas kvalitetsparametrarna genom intervall. Om du som säljare levererar en vara som håller sig inom det intervall du valt kommer ingen prisreglering ske.

Varför intervall?

Anledningen att vi visar upp kvaliteten genom intervall är att det är orimligt att ett helt parti håller sig till det exakta värde som står på en analysrapport. 

Skulle det i leverans visa sig att varan inte håller den kvalitet du angett kommer du bli reglerad enligt Skiras Kvalitetsregleringar

Måste varan vara förtestad?

Du är inte tvungen till att ha analyserat varan innan du lägger ut en annons. Dock är du lika bunden till att leverera enligt än de kvalitetsintervall du väljer. Det kan därför vara skönt för dig att ha analyserat varan innan så du har bra koll på det du säljer.
Skulle det tex. visa sig att du har hög proteinhalt(på en vara dör högt protein anses bra) kan du lägga ett högre intervall på proteinet vilket troligen lockar fler budgivare. 

Om du vill att varan ska vara analyserad innan du lägger upp en annons, kan du antingen göra det på egen hand eller beställa ett Skira Förprov.

Hittade du svaret?